divendres, 7 de maig del 2010

Activitats de Sant Jordi



Maquillatge

Aquesta activitat tracta de maquillar els nois i noies de l'IES. A la professora, Laura Garcia, li agradaria repetir l'any que ve aquesta activitat, si és possible. A l'activitat han vingut tots i més del que ella pensava.

Pel que fa als alumnes, pensen que ha sigut molt entretinguda. Als alumnes els agradaria repetir l'any que ve aquesta activitat. L'activitat ha sigut molt fàcil per a ells.



Escacs

Aquesta activitat tracta d'ensenyar a nois a jugar a escacs. Els professors diuen que no repetirien aquesta activitat l'any que ve. No s'han presentat tots els alumnes que hi havia apuntats. Pel que fa als alumnes, pensen que aquesta activitat ha sigut un avorriment, i ha sigut molt difícil.


Defensa Personal

Ensenyen als alumnes a defensar-se al carrer. L'alumne Dani Lopez va fer de professor i ha dit que repetiria aquesta activitat l'any que ve. Han vingut tots els alumnes que hi havia apuntats.




Màgia

L'activitat tracta de fer trucs de màgia. El professor Carles Garcia diu que l'any que ve no li agradaria repetir aquesta activitat. No es va presentar gairebé ningú a l'activitat; va ser un desastre.



Mitologia

Explica la mitologia Grega, els déus, els herois... La professora va comentar que no li agradaria repetir aquesta activitat l'any que ve. No es van presentar tots els alumnes que hi havia apuntats. Pel que fa als alumnes, pensen que l'activitat ha estat entretinguda i mot fàcil.



Wellin 3r B

Fran 3r B