dilluns, 17 de gener del 2011

La policia local de Tordera es trasllada

Des d’avui la policia local de Tordera ja treballa a les noves dependències situades a les antigues instal·lacions del parvulari de l’escola Ignasi Iglésias, al carrer de l’Alcalde Vendrell.
El nou equipament està pensat per millorar l’atenció al ciutadà, facilitant l’accessibilitat, alhora que millorarà les condicions de treball dels agents.
A la planta baixa es troben els serveis d’atenció ciutadana, l’oficina de denúncies, la zona de treball del agents cívics, la unitat de suport social i un espai per a retinguts. A la primera planta hi ha les oficines de treball intern de la policia, una sala polivalent i els vestidors dels agents.

A favor:
A favor de les noves dependències de la policia local és que és més gran, té millors instal·lacions i està més ben situat, perquè hi ha més sortides per a les emergències;
També hi ha un pàrquing de ciment on es pot aparcar millor que en el d’abans, que era de sorra.

EN CONTRA:
Respecte a les noves dependències de la policia local el lloc en que està situat als afores del centre de Tordera i el barri de Sant Andreu, està molt lluny del poble i per anar a la policia tenim d'anar a l’altra punta de Tordera per arribar a la policia.
També una altra cosa en contra és que hi ha menys vigilància a Tordera perquè la policia local només passa per Sant Andreu i s’obliden de la resta del poble.


elisabeth baron villa 3r B
lluís garcía cara 3r A