dilluns, 10 de gener del 2011

Lip-dup a l’IES Lluís Companys ( Tordera )

Al lip-dup a l’ IES Lluís Companys va ser molt divertit per als alumnes de l’institut: va col·laborar la gent que va voler, no s’obligava a ningú a participar, el lip-dup es va posar en procés gràcies al nostre professor Lluís Maria (professor de socials). En Lluís Maria va veure el lip-dup a la televisió i li va semblar una bona idea fer un lip-dup per col·laborar a la marató de Tv3. El lip-dup es va fer de les següents maneres.

Les persones que volien cantar ( fer play back ) i també ballar es quedaven a les tardes a assajar per fer-ho bé a l’hora de la veritat; a la gent que no volia fer res, els donava l’oportunitat de sortir de fons ballant. Les persones que sortien en el lip-dup es tractava que fessin alguna especialitat que ells sabien: tocar la guitarra, fer malabars, ballar,etc.

El lip-dup va ser un èxit gràcies a la col·laboració i la participació i les ganes que els alumnes hi van posar, en el vídeo. Aquest vídeo el podeu veure en la pàgina d’Internet”/. http://www.youtube.com/watch?v=iaQgz-KHFk4 .

Us esperem!!!



Joel diaz

Edgar Lara