dilluns, 7 de març del 2011

CRITICA DE LA SÈRIE EL BARCO D’ANTENA3

La sèrie El barco s’està emetent actualment a Antena 3. És una sèrie que tracta sobre uns tripulants que són víctimes d’un forat negre durant la seva estada a l’estrella polar gràcies a una beca. Quan la científica s’adona del que han patit, intenta avisar el capità i el primer oficial, però ells no la creuen fins que veuen un avió que s’estavella al mar; llavors és quan la creuen. Mentrestant, els tripulants, que estan gaudint de la seva beca, intenten que el vaixell pari al port de Tenerife, ja que una de les seves companyes està, fins que escolten una emissió d’una radio d’un avió. Com embarassada. Quan se n’adonen que són els únics del món, no s’ho creuen continuarà? Moriran? Sobreviuran? Ens haurem d’esperar per veure els pròxims episodis.

Aquesta sèrie ens sembla una de les millors de antena 3. És molt real, gràcies als seus decorats i els seus personatges, ja que saben transmetre molt bé als telespectadors els seus sentiments, des de la tristesa i la por fins a l’amor i la tendresa. La llum és un dels altres factors a destacar, ja que li donen molt més misteri a aquesta sèrie. Un dels altres punts a destacar és el fet que és una sèrie molt dinàmica i diferent de les altres.

Per anar acabant, direm quins són els actors d’aquesta sèrie. Els actors són: Ainhoa (Blanca Suárez), la científica (Irene Montalá), el capità (Juanjo Artero), la cuinera (Neus Sanz), el capellà (Bernabé Fernández), el “Burbuja” (Iván Massagué), Ulises (Mario Casas), Vilma (Marina Salas), Gamboa (Juan Pablo Shuk), Piti (Javier Hernández), Ramiro (David Seijo) i Julián de la Cuadra (Luis Callejo).