dijous, 22 d’abril del 2010

Parlem amb els alumnes de 4t sobre el seu viatge

Italians per sis dies

Visitaran Florència, Montecatini i Roma; el preu és de 436



Hem decidit fer un reportatge del viatge de fi de curs dels de quart d'ESO. Aquest any han decidit anar a Itàlia, però també tenien com a opció Londres i Mallorca. Nosaltres hem entrevistat alumnes i professors que van al viatge. Aquests professors són la Reinalda, en Pasqual, en Joan Matesanz, en Rafa i la Dolors.
El viatge es realitzarà el dia 7 de juny. Els alumnes sortiran de Tordera a les 5:30 hores de la matinada, aniran amb autocar fins a l'aeroport de Girona, on agafaran el vol Ryanair a les 8:45 hores. Arribaran a Pisa aproximadament a les 10:05 hores.
El primer dia es traslladaran des de l'aeroport amb autocar al centre monumental; en acabar, aniran cap a Montecatini i allà soparan i s'allotjaran a l'hotel.
El segon dia esmorzaran i sortiran cap a Florència, la visitaran i tornaran a Montecatini.
El tercer dia esmorzaran a l'hotel i sortiran cap a Roma, a la tarda visitaran el Coliseu i els Fòrums Imperials. Soparan i s'allotjaran a Roma.
El quart dia faran una visita a Roma.
El cinquè dia visiten la ciutat del Vaticà amb la Basílica i també visiten museus. A les 19:30 hores aniran al port de Civitavecchia. A les 22:00 hores sortirà el vaixell amb destí a Barcelona.
El sisè dia arribaran al port de Barcelona a les 19:00 hores aproximadament i tornaran a l'institut amb autocar.
El preu per alumne es de 436€ i es paga en tres terminis. Han aconseguit una part dels diners venent roses per Sant Jordi, bombons per Nadal i muntant una parada per la Fira del Ram; la resta dels diners els posaran ells.
Els alumnes ens han dit que els que no van al viatge no estan obligats a venir a l'institut durant la setmana. Els alumnes repetidors poden anar-hi, encara que els professors afirmen que no tenen dret a anar-hi.
Les habitacions de l'hotel no poden ser mixtes. Una alumna va riure i va dir: "Está claro", quan li vam preguntar el perquè.
Aquests alumnes no faran crèdit de síntesi, faran un treball de recerca; el faran al tornar del viatge.

Sara 3rA
Ingrid 3rB