dimarts, 13 d’abril del 2010

Són perilloses les xarxes socials?


Actualment, la societat, i sobretot els adolescents, està enganxada a les xarxes socials com Facebook, Messenger, Tuenti, Blogs... on la gent coneix altres persones i es pot comunicar a través de missatges instantanis. També es poden penjar fotografies on la resta de la gent les pot veure.

Gran part de la població dels països desenvolupats està registrat, com a mínim, a alguna de aquestes xarxes. Hi ha gent de totes les edats; comencen a registrar-se des dels sis anys aproximadament.

Però s'ha d'anar amb precaució perquè hi ha gent que s'aprofita dels menors, a vegades fent-se passar per persones de la seva edat o que els poden interessar. Els fan posar la webcam o que enviïn fotografies lleugers de roba. Amb això es crea la pornografia infantil. També els demanen per quedar i els segresten, els violen i fins i tot poden arribar a matar les seves víctimes, de les que abans havien fingit ser els seus amics.
Però també tenen la seva part bona, perquè pots divertir-te jugant on-line, parlant amb els amics, veure vídeos o fotografies, etc. I la gent que té precaució pot conèixer persones per trobar amistats o fins i tot parella.

Nosaltres creiem que pot ser perillós però també és molt divertit i un entreteniment.




Carla i Sandra 3r